NOVINKA! XXL balenie na nakličovanie. Klíčky mungo fazule sú veľmi zdravé, obsahujú veľa bielkovín a takmer žiadny tuk. Čerstvé, chrumkavé klíčky sa dajú v kuchyni využiť na rôzne spôsoby. Sú veľmi vhodné do šalátov a polievok a v ázijskej kuchyni sú takmer povinnosťou. Preplachujte 2 až 3 krát denne až do zberu. Pripravené na zber sú po 3 až 5 dňoch.              Botanický názov: Vigna radiata                                                                                                                  Doba výsevu: január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december                                                                                                                                                          Čas zberu: január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december                                                                                                                                                   Bio: Áno                                                                                                                                                             Doba klíčenia: 3 - 5 dní                                                                                                                                    Minimálna teplota klíčenia: 18°C                                                                                                                   Maximálna teplota klíčenia: 22°C                                                                                                     Použitie: čerstvá spotreba                                                                                                                               Prepravná hmotnosť: 0,31 kg Obsah: 200,00 g