NOVINKA! XXL balenie na nakličovanie. Žerucha je známa ako korenie už po stáročia. Je to klasika medzi čerstvými klíčkami. Klíčky žeruchy chutia horko a pikantne a hodia sa do šalátov, tvarohových jedál, polievok alebo jednoducho ako zálievka. Preplachujte 2 až 3 krát denne až do zberu. Pripravené na konzumáciu za 5 až 10 dní. Botanický názov: Lepidium sativum Doba výsevu: január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december Čas zberu: január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december Bio: Áno Doba klíčenia: 5-10 dní Minimálna teplota klíčenia: 18°C Maximálna teplota klíčenia: 22°C Použitie: čerstvá spotreba Prepravná hmotnosť: 0,31 kg Obsah: 200,00 g