NOVINKA! XXL balenie na nakličovanie. Fazuľa adzuki so svojou chrumkavo-sladkou chuťou prináša ázijský nádych do kuchyne. Je to jedna z rastlinných potravín bohatých na bielkoviny. Má vysoký obsah vlákniny a obsahuje množstvo minerálov a vitamínov. Vďaka svojej jemnej a pevnej konzistencii sú klíčky vhodné najmä na varené jedlá, ako sú výdatné obilné a ryžové jedlá, polievky, dusené jedlá atď. Preplachujte 2 až 3 krát denne až do zberu. Pripravené na zber sú po 3 až 5 dňoch. Botanický názov: Vigna angularis                                                                                             Doba výsevu: január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december                                                                                                                                                          Čas zberu: január, február, marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október, november, december                                                                                                                                                   Bio: Áno                                                                                                                                                             Doba klíčenia: 3 - 5 dní                                                                                                                                    Minimálna teplota klíčenia: 18°C                                                                                                                   Maximálna teplota klíčenia: 22°C                                                                                                     Použitie: čerstvá spotreba                                                                                                                               Prepravná hmotnosť: 0,31 kg Obsah: 200,00 g